Växellådor

Leverantörer av växellådor

Tack vare vårt omfattande nätverk av leverantörer kan vi erbjuda våra kunder den mest ekonomiska lösningen. Vi kan erbjuda ersättningsväxlar och alternativa lösningar från de flesta leverantörerna på den Skandinaviska marknaden. Vi har även internationella leverantörer på både standard växlar och specialtillverkade ”drop-in” enheter.

Dana Brevini logga

Dana / Brevini

Dana Motion Systems förvärv av Brevini Power Transmission har bidragit till en särställning i världen inom mekanisk transmission. Växellådor är här ett viktigt område

Sumitomo logga

Sumitomo / Hansen

Sumitomo Drive Technologies äger Hansen Industrial Transmissions och erbjuder sina kunder främst industriella växellådor i sin produktportfölj.

Flender logo

Flender

FLENDER ONE® banar väg för en ny, banbrytande generation av industriväxlar som uppfyller dina exakta krav samtidigt som effektivitet och hållbarhet förenas.

I-MAK logga

I-MAK

I-MAK är en stor producent av egenutvecklade växellådor och drivlösningar för industri, konstruktion, logistik, gruvdrift, stenbrott och jordbruk.

Esenpro logo

Esenpro

Esenpro är en ledande tillverkare och exportör av standard- och specialbyggda industriväxellådor för bl.a. stål-, cement-, hamn- och kemisk industri.

Kontakta oss

5 + 6 =

Söderleden 102, 602 28 Norrköping

+46 70 827 73 00

info@drivsystem.se

Drivsystem logo
Axel_Johnson_International_Logotype