Drivsystems verksamhet består av service och underhåll av stora växellådor till svensk industri. Vi finns i Norrköping och har kunder i hela Sverige. Växellådor är vår passion och vår expertis – vill du också bli specialist inom området?

Om företaget
Drivsystem 05 AB erbjuder servicetjänster genom kunnig och erfaren personal med specialistkunskaper inom roterande utrustningar. Så länge det handlar om mekanisk hydrauliskt eller elektriskt roterande drifter i tyngre industri, har vi lösningen. Bolaget blev nyligen uppköpta av Jens S vilket öppnar upp helt nya ytor för Drivsystem där vi kan växa. Våra kunder är välrenommerade svenska företag inom papper, cellulosa, stål, tillverkning och gruvor. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler på Söderleden i Norrköping. Vår värdegrund är hållbarhet; därför jobbar vi främst med underhåll och reparation men även med försäljning av växellådor. Vår respekt för kunder, leverantörer och kollegor är genuin. Drivsystems servicegrad till kund är hög och kvalitet, effektivitet och en tydlig kommunikation är våra framgångsfaktorer.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fältservicetekniker kommer du främst att arbeta med service, renovering och underhåll av växellådor. Arbetet utförs både i vår verkstad i Norrköping samt ute på fält hos kunder i Östergötland och över hela Sverige. Våra erfarna fältservicetekniker får även chansen att arbeta med kunder runt om i Europa. Du kommer att arbeta med underhåll, mätning, inspektion, installation och övervakning av växellådor inom industrin och vindkraft. Dina arbetsuppgifter som fältservicetekniker kommer bland annat att innebära: • Planering och prioritering av serviceuppdrag • Du kommer att arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor. • Du kommer utföra service, underhåll och reparationer både i vår verkstad och ute hos våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och har erfarenhet från underhållsarbete inom tung industri. Vi söker dig som både kan hantera tunga verktyg och har silkesvantar. Du har gärna en teknisk bakgrund antingen via utbildning eller erfarenhet. Du trivs i en flexibel roll och kan hantera en variation i arbetet liksom förändringar som uppstår i den löpande planeringen. Då tjänsten innebär kundkontakt ska du vara en god representant utåt för Drivsystem. Önskvärd profil: • Är serviceinriktad, flexibel, lojal och ansvarsfull • Gillar problemlösning, tar egna initiativ och är lyhörd för våra kunders behov • Har ett stort intresse av och fallenhet för teknik och mekanik • Körkort, minst B-behörighet • Talar, läser och skriver svenska obehindrat och är bekväm med engelska • Gillar problemlösning, tar egna initiativ och är lyhörd för våra kunders behov • Är serviceinriktad, flexibel, lojal och ansvarsfull • Vill utvecklas i yrket samt påverka och delta i utvecklingen av företaget

Ansökningsförfarande
Drivsystem samarbetar med Skill i rekryteringsprocessen för den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig Anna-Stina Pantzare, anna-stina.pantzare@skill.se, 011-470 53 03 eller Sandra Backelin, sandra.backelin@skill.se, 011-199468. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan här >>